تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در جهان است که با سبکهای متفاوتی تهیه میشود. این دسر خوشمزه که اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا است ابتدا در کافی شاپ ها سرو میشد که به دلیل طعم خوبش وارد مجالس و مهمانیهای خانوادگی شد.
مواد لازم تیرامیسو
- شکر ۱۰۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- قهوه اسپرسو ۱ فنجان
- پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو نصف قاشق غذاخوری
- بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
طرز تهیه تیرامیسو
برای تهیه تیرامیسو سادهابتدا قهوه اسپرسو را آماده میکنیم و میگذاریم تا خوب سرد شود و آن وقت در قابلمهای که کاسه به راحتی در آن قرار بگیرد آب تا نصف آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب شروع کند به قل زدن و در حال جوش باشد
بعد در کاسهای زردههای تخم مرغ را میریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و کاسه را در قابلمه آب در حال جوش قرار میدهیم و مداوم زرده تخم مرغ ها و شکر را با قاشق هم میزنیم این کار را به مدت ۱۰ دقیقه انجام میدهیم
و پس از آن شعله را خاموش میکنیم و کاسه را از قابلمه آب جوش بیرون می
آوریم و هم میزنیم تا کاملا سرد شود. سپس پنیر ماسکارپونه را به مواد داخل
کاسه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.بعد خامه را در ظرفی
میریزیم
و با همزن خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد و بعد به مواد اضافه می کنیم.قهوه اسپرسو سرد شده را در کاسهای میریزیم و بیسکوییتهای فینگر را دانه دانه در قهوه فرو میکنیم تا کاملا آغشته به قهوه شود و سریع بیرون می آوریم
چون نباید در قهوه بخیسانیم فقط قصد ما مرطوب کردن آنها است. بعد در کف ظرف مورد نظر بیسکوییتها را میچینیم و نصف مایهای که آماده کردیم را روی بیسکوییتها پخش میکنیم و لایه بعدی مجددا بیسکویت میچینیم
و لایه بعد از مایه میریزیم و پخش میکنیم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بماند و اصطلاحا خودش را بگیرد. در آخر تیرامیسو آماده شده را از یخچال بیرون میآوریم و روی آن پودر کاکائو میپاشیم و نوش جان کنید.